top of page
Sanne geslaagd_edited.jpg

Even voorstellen...

website element-08.png

Wie ben ik?

Mijn naam is Sanne Dorrepaal, werkzaam als groepsleerkracht in groep 7 op een school in Haarlem. Ik ben een grote fan van boeken en lezen, creativiteit en gezelligheid. Het onderwijs trok mij als klein meisje al. Thuis vaak op speelafspraakjes 'schooltje' spelen en altijd na schooltijd even blijven hangen bij de juf of meester. Ik vond school een fijne plek, voelde me er veilig én gezien door de leerkrachten. Dit is iets wat ik met mijn leerlingen ook wil bereiken. Want de schooltijd is de mooiste en meest onbezorgde tijd uit je leven.  Ik ben onwijs dankbaar dat ik daar als leerkracht een steentje aan kan bijdragen. 

Studie 

In 2015 ben ik begonnen aan de Academische Pabo in Leiden. De combinatie van de pabo en universiteit sprak mij heel erg aan. Een hele fijne en uitdagende combinatie waarin je als student van beide werelden iets mee krijgt. De geleerde kennis op de universiteit was direct toepasbaar in de stages voor de klas. Tijdens mijn studie heb ik op verschillende scholen stage mogen lopen.  In juli 2019 ben ik afgestudeerd als juf en pedagoog en heb ik twee diploma's in ontvangst mogen nemen. Zo trots als een pauw!! Na 3 jaar in Leiderdorp gewerkt te hebben, werk ik nu sinds dit schooljaar op een school in Haarlem. 

Instagram - Blog - Website

Ongeveer twee jaar geleden ben ik begonnen met @hallojufsanne op Instagram. Ik vind het onwijs leuk om mijn onderwijs gerelateerde ideeën te delen met anderen en daarmee te inspireren. Al snel groeide het idee en de wens om een website te starten. En tadaaaa.. daar is hij dan! Wat begon met een blog is nu ook uitgebreid met mijn gemaakte onderwijsmateriaal. Hiermee hoop ik andere leerkrachten te inspireren. Voor mezelf ben ik vooral blij dat dit een plekje is waar ik mijn eigen creativiteit en inspiratie kwijt kan. 

bottom of page