top of page

Boekrecensie: 'De landkaart van de tovenaars'


De landkaart van de tovenaars is het tweede deel binnen een serie. Om eerlijk te zijn... heb ik het eerste deel genaamd het mysterieuze huis op de heuvel pas gelezen nadat ik dit deel heb gelezen. Maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Dit boek las ik namelijk in één adem uit!


De omslag van het boek laat meteen zien dat dit een verhaal vol met fantasie, magie en mysterie is. Eenmaal begonnen met lezen kun je als lezer eigenlijk niet meer stoppen. Het boek neemt je mee in het verhaal van Hedy en Spencer. In dit deel gaan ze samen met hun grootvader naar de Fantastikana: een ondergronds magisch toernooi. Op dit toernooi vinden de twee hoofdpersonen een raadselachtige kaart die zich op Hedy's huid tatoeëert. Via deze raadselachtige kaart komen ze terecht in de meest buitengewone speurtocht ooit!


Zoals ik hierboven al beschreef, leest dit boek onwijs lekker weg. Het is een spannend avontuur waarin je snel verder wilt lezen en wilt weten wat de hoofdpersonen te wachten staat. Het boek bevat volop magie, mysterie en fantasie. Doordat het verhaal helder en gedetailleerd beschreven is kun je je als lezer goed inleven in de personages. Een spannend en meeslepend verhaal! Een echte aanrader dus!


Na dit deel ben ik natuurlijk snel ook deel 1 gaan lezen. Al valt deel 1 onder mijn leerlingen ook erg in de smaak, dus moet ik nog even wachten... ;). Gelukkig kan ik ze daarna deel 2 aan gaan bieden! :)


Benieuwd naar dit boek?


Comentários


bottom of page